Verkami: FEM-LO VOLAR!

Com ja hem anat publicant en posts anteriors, “El Picot de Colors” serà (encara que per nosaltres ja ÉS) un espai de creixement per a nenes i nens de 3 a 6 anys fonamentat en una educació lliure, viva i activa.Un espai vol facilitar l’acompanyament a les famílies potenciant el desenvolupament dels processos espontanis i propis de cada nen a partir d’un ambient harmoniós, centrat en els 5 eixos de colors que són la columna vertebral de la pròpia metodologia. Tanmateix, “El Picot de Colors” porta implícit un objectiu de futur que volem aconseguir en els propers anys: esdevenir una escola!

També vol ser un espai per compartir tallers, formacions i xerrades, obertes a tothom qui vulgui, relacionades amb l’acompanyament holístic i integral dels infants i joves en totes les diferents dimensions de la persona humana.

És evident, que per engegar un projecte així, cal que entre d’altres coses una aportació econòmica inicial que li permeti aixecar el vol. I, si bé és cert que el nostre equip ja ha fet una aportació inicial conjunta per aconseguir l’espai físic i començar a adequar-lo, US VOLEM DONAR A CONÈIXER LA CAMPANYA DE MICROMECENATGE QUE HEM ENGEGAT per poder aportar, entre tots els que vulguem, el nostre gra de sorra personal per fer aixecar el vol a “El Picot de Colors”.

PortadaVerkami

El nostre objectiu és arribar a 2500€ (com a mínim!), amb la força de tothom qui vulgui, i et cridem a ser mecenes de “El Picot de Colors” perquè…

  • potser sents sensibilitat pel nostre projecte,
  • potser ets educador i creus en una educació en aquesta línia,
  • potser t’has emmirallat amb la nostra realitat,
  • potser perquè cada any destines diners a alguna acció social diferent,
  • potser t’hi sents cridat,
  • potser és la teva aportació per a un món millor,
  • potser ets amic o familiar nostre i ens faria il·lusió comptar amb el teu mecenatge,
  • potser tens diners que no saps on destinar,
  • potser ens vols donar un cop de mà des del cor,
  • potser perquè, senzillament, «et dóna la gana».

Per alguna d’aquestes coses, per totes o per qualsevol altra, entra dins d’aquesta web que t’adjuntem i aporta allò que vulguis per petit que sigui. Ens necessitem: vkm.is/picotdecolors. Aquí trobaràs tota la informació sobre quina quantitat pots aportar, quina recompensa obtindràs a canvi, en què es destinaran les aportacions, quina és la quantitat que tenim recollida…

Aquesta campanya dura 40 dies, ens ajudes a aixecar el vol???

Entre tots… FEM VOLAR EL PICOT DE COLORS! FEM-LO VOLAR!

Moltíssimes gràcies per avançat i et convidem a compartir això amb tothom: amb els amics, amb la família, amb els veïns, amb els companys de feina, amb la vida… I segueix-nos al facebook, al twitter o al nostre web per saber més de nosaltres!

Deixa un comentari