El conte del darrer regal de Reis

Fa uns anys, quan els Tres Reis iniciaven el camí de tornada cap a Orient, es van adonar que quedava un regal per donar. Era un regal sense nom i sense adreça. En Baltasar va decidir tornar ràpidament a casa i amagar-lo enmig dels nostres paquets. En deixar-lo va escriure. “Envolteu-vos de la gent necessària per fer-ho arribar al món”…
En despertar-nos, aquell va ser el darrer paquet que vam obrir. Era el regal somiat i desitjat durant molt de temps. Ens va sorprendre el missatge i ens va captivar el seu interior. Ens vam sentir cridats a fer-ho possible malgrat els impossibles. I vam començar: vam buscar persones sensibles al missatge, vam explicar-los l’interior del regal i ens vam disposar a caminar, a projectar, a contemplar, a crear, a repintar…

Ara, ÉS EL MOMENT DE FER-HO ARRIBAR AL MÓN, i els Tres Reis van escollir Sant Esteve de Palautordera perquè aquell darrer regal de reis veiés la llum…
Un regal per a nens i nens
Un regal per a pares i mares
Un regal per al poble i per a la societat
Un regal per al futur
Un regal per a la VIDA

Recorda! Aquest diumenge 10 de gener a les 17:00h, presentem EL PICOT DE COLORS: un dels millors regals de reis per a l’educació.

Els nens i nenes, per descomptat, hi són benvinguts. Tindran el seu espai per ser-hi!

Deixa un comentari