Qui som, què defensem i què volem?

Som PERSONES, des de diferents edats, moments i espais, apassionades de la vida, amants de les persones i compromeses en tot el què ajudi a assentar les bases per acompanyar a infants i joves a esdevenir homes i dones que s’estimin la vida, els altres i el món.

Som EDUCADORS que ens sentim cridats a defensar l’educació com l’acompanyament d’aquests infants i joves en la integritat del seu camí vital. Fonamentant aquesta educació en la capacitat innata de la persona humana per guiar els propis aprenentatges a partir dels seus desitjos, interessos i necessitats. I sabedors que, gràcies a aquest acompanyament, l’infant pot ser en essència i créixer en coherència.

Som UNA ASSOCIACIÓ que volem acompanyar infants i joves. Des de la presència viva i respectuosa. Des d’una mirada atenta. Des d’una escolta amable. Des del llenguatge del cor. Des del plaer del joc creatiu. Des de l’acompanyament de les pròpies emocions. Des del gust pels sabers que aportin valor al propi desenvolupament. I tot això, creant l’ambient harmoniós necessari que permeti el desenvolupament dels processos espontanis individuals.Una associació que vol impregnar l’educació dels colors de la vida i que, alhora, vol deixar-se impregnar de la diversitat de colors que pot aportar cada nen i nena, des de la seva condició d’ésser únic i irrepetible.
I, recorda que, cada dilluns d’aquest desembre, alguna cosa més: COM HO FAREM, ON COMENÇAREM, AMB QUI COMPTEM…).

Deixa un comentari