El temps de Nadal, pel motiu que sigui, acostuma a treure les nostres emocions més solidàries, les nostres emocions més emotives, les nostres emocions més bàsiques o primàries.

El Nadal ens acosta als altres. A amics que fa temps que els hem perdut la pista. A familiars que inesperadament ens truquen, o ens envien un missatge, o una postal de Nadal. A veïns que no acostumem a saludar. A companys de feina que ho passen pitjor que nosaltres… D’alguna manera el Nadal és, o podria ser, un moment de felicitat per a les persones…

Alexander Sutherland Neill, fundador de les escoles Summerhill, deia que els pilars de l’educació haurien de ser la BONDAT i la FELICITAT, i la base de totes dues, l’AMOR incondicional als infants. Amor, felicitat i bondat com l’essència de les relacions entre les persones.

Aquest Nadal, EDUCANT EN COLORS neix amb el DESIG DE SER un camí que ajudi als infants a cercar aquesta felicitat des de l’amor. Aquest Nadal ENGENDREM EL NOSTRE SOMNI per compartir-lo amb qui vulgui compartir l’educació, i la vida, des de l’amor, la felicitat i la bondat.

Us desitgem, amb aquest vídeo, unes BONES FESTES ben plenes de SOMRIURES i ben plenes de COLORS!

(i dilluns que vé, no us ho podeu deixar perdre “QUAN i ON ENS PRESENTEM”!)

Deixa un comentari